tjugoniondejanuari

Förlåt för att ja inte varit så duktig på att uppdatera men vi är i full färd med att packa ner hela hemmet eftersom flytten äger rum om 2 dagar , ussh känns ganska tråkigt att lämna den här lägenheten :'(

Juste vem var de som skrev anonymt att dom skulle ut och dansa med mi när ja fyller 18 :O hör av dig så ja vet vem ja ska dansa med ;) haha

Idag var ja med emma, bella och malin när dom skulle peirca tungan haha jag var nog mer nervös än vad dom var ja skulle personligen aldrig våga göra de :S hahah
Tänkte sätta mig och plugga lite natur och hör av mig snart ;)<3


Tjugosjundejanuari

De betyder att de är exakt 10 månader kvar tills ja blir 18 xD haha ja vet att de är långt kvar men då är de när man e så seg på att komma ut från mammas mage ;)

Orkade i blogga i morse utan sov ut ist eftersom jag började vid 10 med att ha natur kunskap A med sämsta läraren ever, hon skriver allt på tavlan huller om buller så man förstår inget av vad som står på tavlan , hur ska detta gå ?
Sen hade ja Svenska b och där dampade väl läraren lite på mig och elin (miss piggy) haha vi satt och skratta igenom hela lektionen ungefär så till sist satte sig Christina och glodde på oss xD haha skit samma ja orkade inte ha två timmar svenska efter en förjävlig naturkunskap!

Nu ska ja snart åka iväg och jobba och drar väl hem hit igen sen eftersom mamma , stefan och alex x2 kommer hem ikväll fårnm egypten och nästa vecka ska ja även få en ny mobil tror ja  :)

Puss på er <33

tjugosjättejanuari

Godmorgon, Nu sitter jag och har håltimme i kanske 2 timmar till och ja väntar på att tina ska dyka upp så ja kan gå och klaga på mitt schema !! Går 8.10-16.45 idag och ja fattar inte hatar cyber just nu!! även fast de andra dagarna är helt okej så suger måndagen skit!! och ingen jävlen vill vara sällskap med mig itne ens på telen som de annars brukar vara full rulle på :/ Kommer becca överleva den här dagen ? De återstå och se men just nu mår ja värken bra eller dåligt , tror ja börjar bli sjuk förövrigt men nu ska vi inte klaga!!

Men när ja går till tina så kommer ja få massa mer saker på mitt schema och kommer nog därför inte vara ledig på torsdagar men de är bättre att ja kommer vidare till trean än att ja måste gå om 2an!


tjugofemtejanuari

Snart är de Februari och en månad närmare 18 haha , kanske dags att börja räkna ner nu eller vad tkr ni de är 10 månader kvar de känns postivit , noooooottt!! men snart fyller min älskling 18 och då ska ja kolla på er när ni går ut eller hur ;) hahahah




Vi tre är bäst , RIGHT ?
Har inte känt dig så länge emmda men du har redan en stor plats i mitt hjärta <3 Och bellda vi är redan gifta och de sägerde mesta ;) ni ställer upp i vått och torrt till skillnad från många andra så älsk på er , ni betyder mest <3

Tjugofjärdejanuari

Så där nu har ja lugnat ner mig en aning , men ja kan fortfarnde inte fatta hur stort det är att ha fått se honom live!!

Idag vaknade vi runt 2 lr något och drog då hem till pappa för att fixa i ordning mig för att sedan ta tuben med bella till skärholmen för att sedan åka till IKEA , men vi gjorde ett stopp i bredäng för att hälsa på Chang när han stod och jobbade så duktigt haha stackare.

Fast i morgon är de min tur att stå där och vara flitig haha börjar halv 8 i morgon bitti så blir att gå upp vid 6 eller nåt för att hinna men de ska nog gå bra ;)

Sitter just nu och lyssnar på CB för att snart gå och lägga mig eftersom ja ska upp så pass tidigt i morgon ;)



Mitt nya schema ;) rätt okej förutom på måndagar :P

BELLA BLEV KÅT FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

AAAAAAASSSSSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅ JAAAA DÖÖÖÖÖÖRR!!!

Det var verkligenhur bra som helt och ja är helt upp över öronen fortfarande asså ja kan itne släppa att ja just sett min idol live!!! asså kan ni fatta hur stort de här är för mig eller!! TACK BELLA <333

OCH CHRIS BROWN ÄGER LIVE JA LOVAR OM NI INTE SETT SÅ SE!!! Han slet ju av sig sin tröjja och de gjorde ju saken ännu bättre kan ja ju säga!! asså ja kan inte ens skriva nu får skriva mer i morogn om ja lugnat ner mig då!!

RUBRIKEN SÄGER ALLT OM DENNA KVÄLL <3333

hahah nu sitter ja här iaf med bellda och emmda , puss på er <33

23/1

AAAAAAAAAAHHHHH IKVÄLL ÄR DE CHRIS BROWN :O KAN NI FATTA HUR GLAD JA ÄR ELLER ????


Okej rebecca sansa dig nu har vi iaf vaknat och ska snart bege oss mot bussen för att ta oss in till skanstull där vi ska spela badminton, ingen aning om vilka som ska dit men roligt ska de blig..... NOT  sen ska ja bege hem och äta lunch och sen dra till pappas jobb för att senare åka iväg till skärholmen och göra lite saker och sennnnn ska vi värma upp inför den stora kvällen i våra liv :O de låter nästan som vi ska gifta oss men så e icke fallet haha


Nu ska ja bege mig mot spegeln för just nu ser ja ut som en vandrande zombie ;) puss puss på er ;)<3

Godnatt :D

Nu ska vi gå och lägga oss efter att ha suttit och kört sing star ungefär hela kvällen ^^

Vi hörs i mrogon när ja kommer hem från badmintonen ;)<3


Kvällen

Statistisken bara ökar och ökar , vilket självklart är väldigt roligt men oxå lite läskigt för ja vet inte vilka alla människor är ^^
Nu är min kväll planerad iaf , tänkte åka till carro ikväll och i morogn åka till badmintonen med henne och amanda de kan bli mkt mys :)
Föresten var de någon som orkade läsa hela mitt förra inlägg ? haha ja tyckte de blev lite mkt men ja berätta iaf nästan allt som hände och annars får ni bara fråga hur de var.

Sitter och laddar upp redan nu inför i morgon, de kommer inte bara vara positiva saker som händer utan har en negativ sak som händer som ja verkligen inte ser fram emot , ja tänker inte berätta vad de är eftersom de är för personligt men de närmaste vet vad de innebär och de är viktigast för ja kommer behöva stöd eftersom allt ska upp igen men de ska nog gå med mina underbara vänner  <33

10.30-11.30 Badminton med skolan
15.00-16.00 Hemligt
17.00-19.30 Uppvärming med bella ;) <3
19.30-22.30 CHRIS BROWN!! 
 
En rolig dag att se fram emot i morgon :D<3

ÅRE

Godmorgon! Fy fan va skönt det är att vara hemma igen även fast vi bara var borta 4 dar totalt så är de inget som slår ens egen säng! Eller vad säger ni ?
Just nu är ja så jävla taggad för vet ni i morgon är de CHRIS BROWN!! asså ja dör fyfan ja kommer dö på plats men då dör ja lycklig iaf. Asså ja kan fortfarande inte fatta att i morgon sitter ja där och ser han kan någon nypa mig tack ?

Okej nu ska ni inte behöva mer om Chris Brown på ett tag iaf (A)
Ja kom ju hem från åre igår kväll så tänkte berätta lite vad vi hade för oss där uppe medans ni satt här hemma och längtade efter mig ,, right ?

Söndag: I söndags gick vi upp  klockan halv 5 inte dirket önsketiden men vi gick upp och åt frukost för att sedan bege oss till centralen där vi skulle möta upp henke för att sedan ta bussen upp till åre, I början av bussresan sov vi mest och runt halv 10 så var de stopp och mat för de som ville äta och vi började prata med busschaffören som tyckte vi var konstiga som skulle åka till brattlandsgården ? haha som ligger ute i tjotta hejti!


När vi väl kom fram till brattlandsgården så var de bara att gå upp med all packning för världens jobbigaste och längsta backe, ja säger bara fyfan ! Och sen när vi väl kom upp så märker vi att vi är helt ensama på en hel jävla herrgård, fatta läskigt :O Alla hade vid den här tiden blivit rätt hungriga så vi bestämde oss för att leta efter en mataffär eftersom buss chaffören sagt att de skulle finnas lite längre bort , men vi går och går och hittar ingen jävla mataffär så vi går upp till ett hotell och säger att vi gått från brattlandsgården och dom kollar på oss som om vi vore konstiga och sen så ringer de en taxi åt oss som tar oss in till åre och där handlar vi och tar bussen tillbaka!

Måndag: Vi gick upp runt 8 för vi skulle ta oss in till åre för att hyra skidor och liftkort och grejjer och sedan tar vi oss upp i backen och de blåser som FAN men de gick bra vi bestämde oss för att åka över till Björnen efrtersom backarna i Åre var så jävla isiga , Så åker vi lite i björnen och seedan ska vi åka tillbaka till åre och åka hem , men när vi sätter oss i liften och åker upp så står de backe mot åre men de vi inte fattade var att de var åt höger så vi åker åt vänster i en backe som heter skogis , och ja säger aldrig igen! Den var i skogen och inte pistad och de var gupp överallt så ja och bella tog av oss skidorna en bit för att åka på rumpan ner och när vi kommit en bit så stannar bella precis framför ett stup som hon inte sett , vilket ja tyckte var väldigt roligt , iaf om hon fortsatt haha nej då. Men vi kom iaf ner hela fast lite ont i röven hade vi nog :P



Tisdag: Efter gårdagens bravader i skogis tänkte vi att de var bäst att ta de lite lugnare så vi åkte till duved för att åka skidor men när vi kommer dit så har sitt liften stängt pga för mkt vind , så vi åkte några åk där men eftersom de var för blåsigt så bestämde vi oss för att åka hem och ta det lungt ist och vi lagade tacos och spelade kort på kvällen för att sedan somna runt 10 haha , vi är så duktiga ^^



Onsdag: Onsdagen bestod mest av sovande, städande och åkande. Vi packade först ihop våra saker sen gick jag och bella ut och fotade lite och sen tog vi bussen in till åre för att ta tåget därifrån , vi hade ungefär 20 minuter på oss innan tåget kom och då tänkte vi att vi skulle köpa lite godis och sagt och gjort vi ställde oss i kön och tiden tickade iväg och kassörskan var så jävla seg så de finns inte när de var två minuter kvar blev vi klara så vi sprang som fan och hann precis :D vi fick sitta i kupe i första klass den ni ;) haha vi var 4 pers som tog upp 10 platser de är bra gjort , vi kom fram till centralen runt halv 11 och blev hämtade av pappa , och gud va skönt de var att få komma hem!


Tack för en underbar resa :D <3



Hemma!

Nu e ja äntligen hemma och tänkte gå och lägga mig nu men ni ska iaf veta att ja lever så kommer ja in med lite bilder och berättar mer i morgon :)<3

Shoooo breeee

Va händer ? Själv sitter ja och kollar på internet med bella och jonatan och vi ska väl snart gå och lägga oss men tänkte uppdatera innan ja drar till åre ;)

17/1

GOD MORGON ! nej egentligen är de ingen god morgon men man kan väl alltid överdriva lite eller vad tkr ni, är detta en god morgon eller icke ?

Jag har iaf hunnit duscha och ska börja packa snart för om 45 minuter åker ja till jobbet , förstår inte hur ja ska hinna och ist sätter jag mig här och bloggar lite , haha patetiskt

Jag drar till jonis ikväll och sover så vet inte om ja bloggar därifrån annars hörs vi inte förens på onsdag eftersom vi åker till åre i morgon bitti :)

Puss på er om vi inte hörs ha de så jätte bra :D<3

Lets Dance

Har bänkat mig framför tv:n sen lets dance började så visar det sig att Blondinbella är näst sist ut.. Ska bli så roligt att se henne , missade tyvärr förra veckan så ja lär väl få mig ett gott skratt eftersom jag personligen inte tkr om henne alls (A) Har Chips, Läsk och dipp, bara bella som saknas men ja hade så jävla ont i ögat att ja inte kunde åka :(

Ikväll börjar en ny serie , Samantha tror ja ska kolla på de innan ja sover eftersom ja ska upp och jobba i morgon och innan de ska ja hinna packa till åre , hur fan ska de gå ?

Nu börjar de igen :D <3
Hhahahahahahahahahaahhaah kan inte sluta skratta Carl Jan är bara för rolig han kan inte dansa hahahahahahhahaha ett roligt de ser ut xD

Kitty kan iof inte heller dansa hon glömde ju bort koregrafin mitt i allt XD:P

Nu ska ja kolla vidare :P

Bilder

Kallt , Kallt och åter Kallt är de ända ja kan beskriva dagen med! Kom till odenplan södra för att ja skulle möta upp jesper och carro för att göra statisktiska undersökningen men då har jesper bestämt att han ska äta med några , HUR jävla smart får man vara ? Så ja orkade inte bråka om de så jag och carro stack till djurgården och fotade och åt lunch och jesper du msåte göra statisktiska undersökningen nu du får helt och hållet skylla dig själv.  För ja orkar inte bråka mer med dig bara så du vet.. Och de var du som sa för några veckor sen att du skulle kämpa för att vi skulle vara kompisar , hur gick de ?  Inte speciellt bra!

Idag var även sista dagen av teknik klasssen så nu slipper ni mig små teknikare ;) Det är ni glada för va ja är rätt glad att ja slipper er iaf, haha nej då ja kommer sakna er sååååååå mkt ;)<3




Här ovan är lite bilder som togs idag :D


16/1

Nu är de bara en vecka kvar kan du fatta de bella :O och vi ska hinna åka till åre och shit de är bara 7 dar kvar ja kan inte fatta de själv :O

Becca ska snart göra sig i ordning och åka in till stan och göra min statistiska undersökning i matte B kommer fan inte våga frgåa massa folk hur dom tränar och grejjer de får jesper stå för ^^ hah Sen bär de in till stan en stund måste köpa ltie saker till åre och sen ska ja hem och packa och börja med min engelska.

Ikväll ska ja träffa min andra halva de var länge sen nu juu typ 1 vecka :'( buhuuuu älsk på dig <3
Vet inte riktigt vad vi hade tänkt och hitta på men de blir säkert nåt annars lär vi väl sitta och snacka skit och kolla film och prata med bellas lover boy ;) hahahah

Tack Helene för kommentaren :) Och ronja vi tar de nån dag ;)

15/1

Yes nu är de bara 8 dagar kvar :D förlåt men ja kommer tjata om de ända tills nästa fredag ja vet ja är beroende av honom men hans musik är så jävla bra !

Över till dagen , den kommer spenderas tre timmar i skolan från 11 till 2 och sen åka direkt till jobbet för att sedan jobba till klockan 8 så ja kommer inte vara så aktiv i dag tyvärr men de får ni leva med helt enkelt.

Är det någon mer än jag som älskar top model har följt det sedan första säsongen och de blir bara bättre och bättre, Älskar verkligen Mr J ahahh fett skön han är speciellt i gårdagens avsnitt när han skulle visa "ghetto" stilen för en tjej som han tyckte använde alldeles för mkt "ghetto" stil i badräkts kortet.. Sen så vem tkr inte om Tyra , hon är fan så jävla skön och hur lyckas man bli så jävla bra på bild , ge mig några av dina gener tack ?

Neejjwweee nu ska becca fixa i ordning sig och sen ska ja väl åka till skolan :) puss på er <3

Tack

Tack så hemskt mkt Tescho för den jätte fina designen nu kommer de bli mkt roligare att blogga :)

Helllllooo

Tjjjjjjjjjeeeeeeennnnnnnaree :D  va händer ?  själv sitter ja här och är hur trött som helst och väntar på att min blogg design ska bli klar den är hur fin som helst ni får alldeles strax se den :)
 

Nu över till nåt helt annat!
Ja blir så jävla sur på min svenska lärare förra veckan ställde hon in lektionen utan att vi visste de men då hade vi haft en lekiton innan så de gjorde inget för min del , men idag när vi kommer till skolan vi började 9.55 så står de att den e inställd och man blir så sur för de var min ända lektion och när man kommer hem ser man att hon skickat mail 9.40 hur jävla smart får man vara på en skala?

Nu är de bara 9 dagar kvar till Chris brown :D<3

Chris brown

Nu är de bara 10 dagar kvar och ja håller på att dö av förväntningar fattar ni att ja kommer få se min älskade chris brown på scenen om 10 dar jaaa 10 DAR !! och allt är bellas förtjänst tack älskling<3

Och om 5 dar åker ja till åre :D och får där träffa min älskade vän hugo de var säkert ett år sen sist :'( hatar att bo så långt i från dig :( saknar dig varje minut och sekund som går kom ner till sthlm igen ! Men snart får ja träffa dig igen och ska ta tilll vara på varenda sekund !! <3

Som ni kanske märkte så blev de inte läggdags för mig efter tv tittandet men snart ska ja nog hälsa opå john blund.

Hörs i morogn små älsklingar :D<3

Hemma

Välkommen hem från jobbet Rebecca ! Tack Rebecca !

Äntligen hemma, dagen gick faktist rätt så fort med de gör den oftast på tisdagar. Jobbar även i morogn samma tid så de ska nog gå bra :)

Orkar inte skriva mer nu ska kolla lite tv och sen sova :)

Det här med hår!


Varför vill de som har lockigt hår ha platt och tvärtom?  Jag hatar mitt hår och plattar de oftast men nu tänkte ja ni skulle få se hur de ser ut naturligt ! Bilden är tagen nyss och så ska ni få se en med platt hår oxå ! Vad är snyggast ?

    
                                                          


Nu msåte becca springa till jobbet hörs sen :)

13/1

Godmorgon! Gud va konstigt det känns att skriva 09 på allt ist för 08 ja har säkert glömt bort de 1000 gånger , det är samma sak varje år men men de får man leva med iaf alla andra som märker de.

Det är verkligen skönt att få ha en ledig dag från skolan nu innan helvetet börjar efter vttf (Vårat lov) Vi har lov var tionde vecka som man princip är ledig från om man inte har något att göra i skolan, Sen går ju jag oxå bara halvdagar så om ni är skoltrötta välj Cybergymnasiet! Hur skönt som helst att bara ha ungefär 2-3 lektion varje dag tillskillnad från andra skolor som har kanske 6-7 lektioner varje dag , jag skulle personligen inte klara av de efter att ja nu gått snart 2 år i cyber, omg de är snart bara 1 år kvar helvete vad tiden går fort!

Aja nog pratat om skolan jag är som sagt ledig idag och då ska inte skolan komma upp ! Det lär bli en del bloggande idag tills ja är tvungen att åka till jobbet vid 3!

Åter kommer snart ska bara äta frukost :D


GuldBaggegalan 2009

Det var samma filmer som vann hela tiden , hallå ja har aldrig hört talas om maria bla bla eller vad den nu hette kommer itne ens ihåg de , någon annan som gör ? Och sen var de väl låt den rätta komma in som vann massa priser.

Men sen så gick ju Persbrant upp och då blev de lite roligare ja tkr verkligen han är så jävla bra i alla filmer ja vet itne varför men ja tkr bara de.. Sen var ju Björn Gustafsson väldigt bra som vanligt älskar den människan haha och vilka magrutor , hallå :O Såg ni eller ?

Nej nu är de dags för becca att gå och lägga sig snart elelr iaf sätta på en film och kolla på tills ja somnar :)

Guldbaggen 2009

Nu är de dags för mig att bänka mig framför tv:n och guldbaggen 2009 men kommer väl in senare och uppdaterar lite då :D

I år är de Johan Glans som är program ledare och han är ju rolig så de ska bli lite roligt att kolla iaf :D



Nej ska poppa lite popcorn och sen sätta mig framför tv :)<3

Juste nu är de bara 11 dagar kvar till den lyckligaste dan i mitt liv , Chris Brown live <3

Amy Macdonald



Denna låt förföljer mig, så fort ja sätter på tv:n spelas denna låt men den är faktist j*vligt bra eller vad säger ni ?

Beccda har tråkigt

Och beccda är ledig i morgon så beccda vill inte sitta hemma ikväll!
Beccda vet att hon pratar om sig själv i tredje person och de tkr hon om :D

Hahah nej då förlåt nu ska ja sluta men ja har så fruktansvärt tråkigt och vet inte vad ja ska göra , förslag ? (a)
har precis fått en väldigt god middag bestående av rå lax, rå tonfisk , räka och rulle och de betyder SUSHI!

Idag hade jag svenska b prov och de gick helt okej tack vare carro , tack :D<3 Ja var i stort behov av hjälp igår kväll och då hjälpte hon mig som räddaren i nöden . Efter svenskan har ja bara packat eftersom vi snart flyttar nu är de verkligen kartonger överallt!! Och snart är de åre som gäller och de ska bli väldigt roligt.


Jag hade de lite roligt med en drak dräkt ja hitta när vi skulle packa :D



SUSHI :D

Natti Natti

Jobb. Jobb och åter Jobb denna vecka som ja har framför mig kommer betyda mkt jobb tisdag , onsdag ,torsdag och lördag och ändå jobbar ja bara extra hur går de för sig aja ja ska nog klara.. Sitter just nu och pratar med henke om åre som vi drar till på söndag :D

Vi som åker är henke, bella, Jonatan och jag :D ni kommer få se massa bilder sen när ja kommer hem så klart !
Sen åker ju min kära familj till egypten när ja är i åre så medans ja är i kylan och åker skidor är dom på stranden och solar, men ja fick ju åka till gran canaria med elin förut så de jämnar ut sig, Första utomlandsresan för bror min så ja är glad för hans skulle ja fick åka på min första för ungefär ett år sen med farmor och farfar och de var den underbaraste veckan i mitt liv! Så fort folk fick veta att ja skulle åka med farmor och farfar sa dom fy va tråkigt , men mina far föräldrar betyder allt för mig , ja skulle inte klara mig utan dom <3

Nu ska  becca hoppa i säng börjar 10.10 i morgon med svenska B prov får se hur de går min lärare var inte ens på förra lektionen så de blir lite svårt att fatta när hon inte hjälpt oss!

Mulllleee thaaa meecckkkkk

Tjjjjjjjjjjjenare hur är de med er ?  själv är de prima lite trött från gårdagen men de går över..

Igår var ja hos emmmmmdda med bellllldddaaa och så lilla jag becccdaaa vi är bäst right babes ? <3 :D

Vi åkte till emma runt 8 och gick först till hennes bror som bodde i närheten av emma och sen så spelade vi lite guitar hero 4 med trummor och ja ska lätt bli trummis och bellda och emmda ska köra gitarr nån som vill sjunga ? haha vi kommer bli bäst och rikast så de är bara joina. Senare drog vi till emmda och körde lite shot spel för att senare gå ut och träffa kim nån snubbe ja började prata med igår och vi åkte runt i hans bil och hade väl inte de roligaste men skit samma.. Vi besökte mulle mecks park som var hur gullig som helst om ni är i ulriksdal gå dit!!

Nu sitter ja här och har precis ätit middag , vi firade pappa som fyller 42 i morgon , Grattis <3 I morghon blir de astt jobba och sen plugga ska även sätta mig och plugga lite nu får se hur de går men de ska nog gå :D


Pööösssssss påååååå er :D

RSS 2.0