13/1

Godmorgon! Gud va konstigt det känns att skriva 09 på allt ist för 08 ja har säkert glömt bort de 1000 gånger , det är samma sak varje år men men de får man leva med iaf alla andra som märker de.

Det är verkligen skönt att få ha en ledig dag från skolan nu innan helvetet börjar efter vttf (Vårat lov) Vi har lov var tionde vecka som man princip är ledig från om man inte har något att göra i skolan, Sen går ju jag oxå bara halvdagar så om ni är skoltrötta välj Cybergymnasiet! Hur skönt som helst att bara ha ungefär 2-3 lektion varje dag tillskillnad från andra skolor som har kanske 6-7 lektioner varje dag , jag skulle personligen inte klara av de efter att ja nu gått snart 2 år i cyber, omg de är snart bara 1 år kvar helvete vad tiden går fort!

Aja nog pratat om skolan jag är som sagt ledig idag och då ska inte skolan komma upp ! Det lär bli en del bloggande idag tills ja är tvungen att åka till jobbet vid 3!

Åter kommer snart ska bara äta frukost :D


Kommentarer
Postat av: Therese [ T e s c h o ]

Perfekt timeing! Jag har precis gjort klart en annan. Börja med att skicka stilmallen samt alla kodmallar till min mail så börjar jag fixa på adressen http://tescho.blogg.se/design :)

2009-01-13 @ 11:59:44
URL: http://tescho.se
Postat av: Therese [ T e s c h o ]

Jag har fått ditt mail :)



Men det är bättre om du skickar de i varsin fil, t ex i anteckningar. Det är stilmallen och 4 kodmallar: front page, entry page, category page & archiv page. Jag kan börja om helt från början! Ser nu att du inte har något som du har satt dit manuellt på din design.



Vill du ha med några bilder? Skicka dem till min mail då.

2009-01-13 @ 14:10:58
URL: http://tescho.se
Postat av: Therese [ T e s c h o ]

2009-01-13 @ 14:17:56
URL: http://tescho.se
Postat av: Therese [ T e s c h o ]

Jag har gjort en bloggdesign. Spana in http://tescho.blogg.se/design och säg vad du tycker!

2009-01-13 @ 15:08:40
URL: http://tescho.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0