ÅRE

Godmorgon! Fy fan va skönt det är att vara hemma igen även fast vi bara var borta 4 dar totalt så är de inget som slår ens egen säng! Eller vad säger ni ?
Just nu är ja så jävla taggad för vet ni i morgon är de CHRIS BROWN!! asså ja dör fyfan ja kommer dö på plats men då dör ja lycklig iaf. Asså ja kan fortfarande inte fatta att i morgon sitter ja där och ser han kan någon nypa mig tack ?

Okej nu ska ni inte behöva mer om Chris Brown på ett tag iaf (A)
Ja kom ju hem från åre igår kväll så tänkte berätta lite vad vi hade för oss där uppe medans ni satt här hemma och längtade efter mig ,, right ?

Söndag: I söndags gick vi upp  klockan halv 5 inte dirket önsketiden men vi gick upp och åt frukost för att sedan bege oss till centralen där vi skulle möta upp henke för att sedan ta bussen upp till åre, I början av bussresan sov vi mest och runt halv 10 så var de stopp och mat för de som ville äta och vi började prata med busschaffören som tyckte vi var konstiga som skulle åka till brattlandsgården ? haha som ligger ute i tjotta hejti!


När vi väl kom fram till brattlandsgården så var de bara att gå upp med all packning för världens jobbigaste och längsta backe, ja säger bara fyfan ! Och sen när vi väl kom upp så märker vi att vi är helt ensama på en hel jävla herrgård, fatta läskigt :O Alla hade vid den här tiden blivit rätt hungriga så vi bestämde oss för att leta efter en mataffär eftersom buss chaffören sagt att de skulle finnas lite längre bort , men vi går och går och hittar ingen jävla mataffär så vi går upp till ett hotell och säger att vi gått från brattlandsgården och dom kollar på oss som om vi vore konstiga och sen så ringer de en taxi åt oss som tar oss in till åre och där handlar vi och tar bussen tillbaka!

Måndag: Vi gick upp runt 8 för vi skulle ta oss in till åre för att hyra skidor och liftkort och grejjer och sedan tar vi oss upp i backen och de blåser som FAN men de gick bra vi bestämde oss för att åka över till Björnen efrtersom backarna i Åre var så jävla isiga , Så åker vi lite i björnen och seedan ska vi åka tillbaka till åre och åka hem , men när vi sätter oss i liften och åker upp så står de backe mot åre men de vi inte fattade var att de var åt höger så vi åker åt vänster i en backe som heter skogis , och ja säger aldrig igen! Den var i skogen och inte pistad och de var gupp överallt så ja och bella tog av oss skidorna en bit för att åka på rumpan ner och när vi kommit en bit så stannar bella precis framför ett stup som hon inte sett , vilket ja tyckte var väldigt roligt , iaf om hon fortsatt haha nej då. Men vi kom iaf ner hela fast lite ont i röven hade vi nog :P



Tisdag: Efter gårdagens bravader i skogis tänkte vi att de var bäst att ta de lite lugnare så vi åkte till duved för att åka skidor men när vi kommer dit så har sitt liften stängt pga för mkt vind , så vi åkte några åk där men eftersom de var för blåsigt så bestämde vi oss för att åka hem och ta det lungt ist och vi lagade tacos och spelade kort på kvällen för att sedan somna runt 10 haha , vi är så duktiga ^^



Onsdag: Onsdagen bestod mest av sovande, städande och åkande. Vi packade först ihop våra saker sen gick jag och bella ut och fotade lite och sen tog vi bussen in till åre för att ta tåget därifrån , vi hade ungefär 20 minuter på oss innan tåget kom och då tänkte vi att vi skulle köpa lite godis och sagt och gjort vi ställde oss i kön och tiden tickade iväg och kassörskan var så jävla seg så de finns inte när de var två minuter kvar blev vi klara så vi sprang som fan och hann precis :D vi fick sitta i kupe i första klass den ni ;) haha vi var 4 pers som tog upp 10 platser de är bra gjort , vi kom fram till centralen runt halv 11 och blev hämtade av pappa , och gud va skönt de var att få komma hem!


Tack för en underbar resa :D <3



Kommentarer
Postat av: Linus

Ja säger då det, kan man inte shredda skis så har man inget i Åre att göra! ;) Amatörer..

2009-01-29 @ 23:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0