I'am going to thee skoogggiiissss :D

Jag ska snart dra ut i skogggiiisss med cicci och bella, vi ska nämligen till bellas land ute i tjotta hejti  men de blir najjss att sätta upp ett tält i regnet eller vad säger ni ^^ och bellda står och gör sig fin precis plattar håret och grejjer vi ska ju ut i skogen där finns de ju jätte mkt snygga killar.

Känns lite dålig timing att åka iväg nu men ja klarar det du vet vad du betyder för mig <3

Vi tar bilen härifrån vid kanske 8 eller nåt och ska hämta upp cicci i skärholmen sen :)

Vi hörs när ja kommer hem med bildbombning :D<3


:D

Becca är stolt över sig själv :D Fick vg i multimedia och graf b.. Jag som alltid brukar få g, ett så kallat g barn är precis de ja är men nu jävlar ska ja jobba på som fan i 3an jag ska gå ut med bra betyg för de känns så himla härligt när man går in och kollar sina betyg och så står de något annat än bara g vilken känsla de är för mig som annars brukar få g..

Nu är bellaa back on track hos mig och på torsdag drar vi till hennes land vid kolmården ungefär och firar midsommar där nere vilket kan bli mkt mys, cicci följer oxå med tyvärr kan inte emma följa med eftersom hon kommer hem från borlänge på kvällen :/ Men vi klarar oss i guess :)

I helgen hade vi inflyttningsfest och de var jätte roligt tyckte iaf jag och bella som dansade runt som två tokar hela kvällen med alla fulla vuxna, vissa var ju lite för fulla men roligt var de och jag fick träffa min älskade barndomskompis Christoffer , Har verkligen saknat dig och hoppas vi kan hålla kontakten nu och träffas oftare :)

Har saknat er <3<3Cicci, Robin och emma <3<3du betyder mest <3

Där fick ni lite bilder oxå :) klicka för större :D

90 bast den ni ;)

 
Din förväntade livslängd är:90 år


 


D
u har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra.

Torsdag

Här sitter jag med rinnande näsa och ont i halsen, har varit sjuk sen i måndags och nu är jag på väg tillbaka till verkligheten.

Bella har bott hos mig de senaste dagarna så hoppas inte hon blir sjuk nu för de vill vi inte för vad ska ja då göra :O (A) Nu är de snart bara ett år kvar i skolan och ja börjar bli ett riktigt nerv vrak inför studenten, ska lilla jag stå och hoppa på ett flak eller springa ut de känns en aning läskigt om jag ska vara ärlig..

På lördag är de ''inflyttningsfest'' även fast vi flyttade in för 4 måndader sen men de har varit så mkt sen dess så nu ska de äntligen bli av.. eller rättare sagt de är mamma som ska ha festen men ja fick ta dit några om ja ville så emma, bella, robin och christoffer kommer att underhålla mig på kvällen hoppas ja iaf!! Beredd er på de ska ni veta!



Jag och Christoffer för många många långa år sen :O

Tisdag

Tisdagar brukar vanligvis innebära jobb men eftersom jag nu varit sjuk i över en vecka så tyckte mamma att de var bäst att jag stannade hemma från jobbet idag så nu sitter jag här och väntar på robin som kommer över en stund tänkte sätta på en film efterosm de är så himla dålig väder idag , kan de inte vara som de var igår de var så himla skön :)

I morgon börjar jag runt 2 och sen så är jag ledig torsdag fredag så de blir en lång helg vilket alltid uppskattas.


En gång blond alltid blond (iaf i huvudet)

Vad säger ni ska ja färga håret blont igen ? Hahah nej tack tror ja klarar mig som brunett ;)

New Moon



Nu är den äntligen här new moon trailern :D längtar som fan till 20 november <3

Tyvärr.

Idag när jag öppnade ytterdörren så slogs ja av en doft och inte vilken som helst utan de luktade mormor o hela hallen men de försvann lika fort som de kom dit men de var hur härligt som helst vet inte vad ja ska säga. De var nog de som behövdes för att införa lite gnutta hopp i mig.

De är många som frågat efter min andra blogg men bara för de så kommer jag börja uppdatera här hela tiden nu bara för att ni ska ha nåt att göra eftersom ni verkar så angelägna att läsa om vad som händer i mitt liv ^^

Så idag mötte jag robin<3 i slussen och sen åkte vi iväg till skolan, fick 5/44 poäng på natur provet men visste redan innan att ja skulle behöva gå om kursen så ja hoppas att ja får mirja nästa gång och att ja slipper ewa!
Nu sitter jag här med feber och förkylning vilket inte alls är roligt så ska försöka bli frisk till i helgen då oscar fyller 18 och jag ska jobba ^^

Nu är de mindre än 3 veckor kvar i skolan :D <3

RSS 2.0