27 November

Idag är de 27 november och ja fyller äntligen 17 :D bara 365 dagar kvar tills 18 ^^ haha ja vet ja räknar ner men ja är lite knäpp ^^
Va har hänt idag då ? jo har varit i skolan till 3 och sen så drog ja till min kusins julbasar för att sedan hamna här har precis ätit nån jävla kycklinggryta vilket inte smakade speciellt roligt men ja fick i mig det iaf. Tänkte dra och hämta skolkatalogen hos mamma nu och sen även en klänning som elin ska låna :)

I morgon är de äntligen fredag vilket betyder helg och ännu mer presenter :D har än så länge fått presentkort , pengar och kläder av min kära far och farmor och farfar.

Bloggar lite senare :)<3

Onsdag 26/11

I morgon blir lilla jag 17 äntligen säger ja bara, men som sagt mina vänner fyller väl 18 om typ 3,4 månader men skit samma ja tror ja klarar mig ändå..

Idag har ja haft prov i matte som inte gick nå vidare eftersom de var typ helt psykade saker svarade på kanske 3 saker men de får gå bättre på nationella ist. Hade även svenska där vi hade ett litet läxförhör som gick som de gick^^
Va har ni haft för er idag ? Själv har ja sovit bort hela dan pga att ja känner mig sjuk  vilket inte är roligt:/ Hela min familj ligger i influensan hoppas bara itne ja drabbas av de!

Dennis var även i skolan idag , alltid lika roligt att träffa dig <3 Sen så verkar alla ha fått skolkatalogen utom ja känner mig en aning mobbad :o ska ringa och kolla med stefan om den kanske har kommit hem dit håll tummarna för mig :D (A)


Den hade tydligen inte kommit så vi får väl hålla tummarna för att den kommer i morgon , som en liten present eller hur :D<3 Nu ska ja sätta mig och kolla på tv och leka till i ps. <3

Design

Hej :D nu har ja kommit hem från jobbet och har suttit och jobbat lite med carros design men är inte klar och orkar inte nu , ja somnade runt 2 igår och skulle upp halv 7 så är rätt trött så hade tänkt att gå och lägga mig nu och kolla lite tila tequila om de fortfarande går..

Idag var de en snubbe som försökte sno en sak från jobbet , han var väldigt smart , han gick igenom larmen samtidigt som en annan och gick sedan lugnt ut ur butiken men de började ju tjuta så då springer eddie iväg och springer efter dom efter kommer chefen + flera andra såg lite roligt ut om ja ska vara ärlig ^^ alla sprang som galningar..

Nu ska ja sova , godnatt på er <3

Bild


Vad tkr ni :)

25/11

Godmorgon , hann inte blogga innan ja stack iväg till skolan i morse, hade bara en lektion s åslutade runt halv 10 så har suttit och fixat med bloggen ett tag och ska sätta mig och leka ett tag i ps tills ja ska äta lite lunch och sen dra iväg till jobbet.

Hur tycker ni att bloggen blev till sist ? Är inte riktigt klar men har fått för mkt htlm koder i huvudet just nu så orkar inte hålla på just nu :P


 Nu har ja fixat lite i ps och ni ska snart få se resultatet, inge speciellt utan har bara lekt lite så säg gärna vad ni tkr :)

..

Fortsätter mer imorgon ska sova nu <3 godnatt

Design

Nu kommer designen bytas ut kommer kanske inte hinna allt idag men så ni vet varför de ser lite konstigt ut ^^

24 November


Hallå de är julafton om exakt en månad , kan de verkligen stämma ? fan va detta år har gått läskigt fort och snart har man gått halva 2an vilket skrämmer mig en hel del, ingen annan som tycker att tiden går så jävla fort!?!?!

SNÖ :D

Nu har hela helgen gått och jävligt snabbt har den gått oxå , har spenderat hela helgen hos elin vilket var väl digt mys :D I fredags hade vi ju som sagt en liten film kväll och den var väldigt mysig kollade på filmer och åt sara och violas mat ^^ haha lite mkt peppar säger ja bara ;)

Sen så i lördags så stannade ja kvar hos lilla elin som inte ville vara själv och även igår gjorde ja de vilket resulterade i att ja kom lite försent ´till psykologin men de e skit samma ^^ Men elin skruva upp värmen i ditt hus !! himla kallt ska ni veta!

Snön har äntligen kommit vilket ja älskar men de lär väl försvinna lika snabbt, men ja hoppas de ligger kvar tills på torsdag då ja fyller år :D har inte varit snö på min födelsedag på evigheter! många år sen ska ni veta! Men nu vill ja ut i snön och leka nån som vill följa med (A)





Ja vill åka skidor :D

Fredag :D

Idag är de äntligen fredag men har ont i magen :/ men ja får rycka upp mig ska till elin ikväll och kolla på film och så där så de blir fin fint :D

Nu har hysterin lagt sig av att få se chris brown live :O hallå fatta hur stort de är! Iaf sitter just nu och pratar lite på msn och lyssnar på lite låtar på youtube :D

Jordin Sparks Feat Chris Brown- No air

Tror ingen lyckats komma undan denna låt och tur är väl de för de är en väldigt bra låt :D

CHRIS BROWN

TACK TACK TACK TACK TACK TACK BELLA kan inte ens beskriva hur glad jag är just nu som kommer få gå på chris brown den 23 januari :O vadå längta ??? asså ja är helt uppspelt äntligen kommer ja få se den som verkligen har mig glad när ja satt på musiken hallå asså ja vet itne ens vad ja ska skriva :O är överlycklig , bästa födelsedags presenten ever!!! :D tack bella :D<3<3  DEN 23/1 19.30 kommer den bästa tiden i mitt liv vara!!

Okej nu ska ja sansa mig och komma tillbaka till verkligheten ja kom hem från jobbet för ett tag sen :D nej försöker inte ens skriva skriver senare :D<3

Tisdag

Idag är de Tisdag och de betyder jobb för mig , och även resten av veckan betyder jobb, jobbar idag , torsdag, fredag lördag och söndag, hur fan ska ja orka :S Hjälp mig någon ?

Idag har ja som alltid bara en lektion som var matte och ja var väl inte så jätte effektiv under lektionen utan satt mkt hellre och ritade lite gubbar som ja tänkte lägga upp här när ja orkat fota dom ^^
Har inte så mkt mer att skriva eftersom ingenting har hänt idag ^^

Flytt :D

Nu är de bestämt att vi flyttar den 1 januari så ungefär bara 1 ½ måndad kvar hur ska man hinna :O
Har ju hur mkt som helst som ska packas :S

Har precis varit hos mormor och firat för att cancer tumören har minskat lite och de är klart att de kändes skönt för oss men nog mest för mormor , älskar dig <3

Mässan

Hejsan det var ett tag sen men nu tänkte ja skriva lite vad som hänt de senaste dagarna :D

Först så kanske vi ska flytta den 1 januari de betyder dan efter nyår och hur roligt känns de på en skala ? Inte roligt ska ni veta men de blir säkert bra..

Juste i Fredags så orkade jag verkligen inte med fysiken pga flera saker så ja drog med jonte som han vill att man säger och ludwig (adolf) till gymnasiemässan och när ja kommer dit hoppar fisken på mig lite och säger att dom behöver en teknik elev eftersom alla hade dissat dom där men ja ställer så klart upp och de var faktist roligt så tack fisk :D

Ikväll är de fotbollsgalan och de ska ja sitta och kolla på :D någon mer som ska kolla på de eller ?




:)

Inte blivit så mkt bloggning idag har inte haft tid, men just nu så sitter elin och fixar en header till bloggen så den kommer bli finare :D

För dom flesta är lovet slut i morgon men inte för oss i cyber som flyttar in till odenplan med skolan och vi börjar därför på onsdag faktist väldigt skönt med extra lov allt som allt har man haft 2 veckor eftersom jag och elin tog ledigt onsdagen innan lovet för att åka till gran canaria tänkte berätta om de i morogn när ja har tid och även lägga in lite bilder :) det finns redan på bdb (911127) opch facebook (Rebecca Olovsson) så ni kan även kolla där ^^

Ska dra och äta nu men vi hörs i morgon :D<3

Sovgott

Nu hade ja tänkt skriva ett litet inlägg innan ja går och lägger mig, i morgon blir de först farmor eller farsta med linda har inte riktigt bestämt mig vilket som kommer först ^^ haha antagligen blir de farmor först för hon vill se bilderna från gran Canaria och sen blir de farsta och sen åker ja till jesper om han vill träffa mig som han inte ville idag :O ;) haha nej nu ska ja inte vara elak (A)

Nu ska ja hoppa ner i min underbart sköna säng men ni kan ju lyssna på denna låt som ja ska sova till inatt :D
 
Enrique Iglesias med hero en favorit att sova till och även tänka till :D <3

Eva och adam

Det blev ingen film ikväll eftersom jesper åkte iväg till sina kusiner ist, träffar honom nog i morgon ist efter ja varit och hälsat på min underbara farmor.

Har nyss varit ute och tänt ljus på kyrkogården ibland är det väldigt skönt att bo nära den så att man inte behöver gå så jävla långt och frysa lilltårna av sig. Idag har ja varit väldigt nostaligsk, har legat och kollat på massa eva och adam avsnitt och kollat pippi och även stjärnsystrar som är världens sötaste otecknade barnfilm. Någon som sett den? GÖR DE!

Jag tände ljus för min gammelmormor och leandro och när vi var på väg upp till minneslunden mötte ja vicky , hur roligt som helst hon sa två gånger hur annorlunda jag såg ut jämfört med i 9an haha de gör ja säkert men hon kände igen mig iaf, vi stod och prata ett tag och sen på vägen hem kom ja att tänka på att ja saknar 9an extremt mkt när hugo bodde här nere och vi tre höll på hela tiden även fast lärarna inte tyckte ja skulle umgås med dom men hallå tror dom ja e konstig eller skulle inte klarat de annars så tji fick dom :D

Ska sätta mig under ett varmt täcke nu och kolla mer eva och adam så hörs vi i morgon :) <3

Hata!

Hej Rebecca!
För att det inte ska bli några lektionskrockar i ditt schema måste jag tyvärr flytta dig till en annan grupp i Engelska B. Du kommer att få Anders som lärare.

Jag hoppas att du ska trivas i den nya gruppen.

Hallå får man göra så efter att ha haft en lärare i 1 ½ år som man lärt 'känna' och sen helt plötsligt tyvärr du ska byta man ba tack!! Hata att behöva byta varför!? Och Anders har säkert massa läxor tillskillnad från sussane åhh kommer få spasmer känner säkert ingen i den gruppen heller! Varför ?

Aja nu ska ja snart in till globen och lämna cv till massa affärer med linda ^^ alltså itne ja som ska söka nytt jobb utan linda som ska. Sen ska ja dra till jesper och kolla film , hoppas bara ja inte blir tvungen att se skräck för då kommer du få spö jesper ;) eller iaf en rädd becca! haha eller va säger ni som sett skräckis med mig är ja ett roligt sällskap efter? Vet inte om ja hinner blogga mer men försöker :)


Måste lägga in denna låt som ja är totalt kär i :D

RSS 2.0