Lucia Night Movie

Juste ja glömde att berätta om filmerna vi fick se på lucia night movie.

Vi kom först dit runt halv 12 och trodde att vi skulle bli insläppta runt 12 men dom drog över tiden så vi kom väl in runt halv 1 och då kom dom och berättade att första filmen skulle bli en världs premiär och gissa vilken de var , de var......


Yesman:



Carl Allen är en man som oftast svarar nej på frågor och förslag. När han en dag utmanar sig själv att tillbringa ett helt år med att alltid svara ja, blir hans tillvaro plötsligt lite mer äventyrligt än tidigare.

Filmen var helt okej , men ja är inte så jätte förtjust i jim carrey så de drog ner den rejält , det mesta gick ut  på att han skulle säga ja till allt hur roligt kan de vara att kolla på i 1 ½ timme ? Kan kanske bero på att ja var trött oxå klockan var ju runt 1 när filmen började.
Premiär : I morgon (19/12)

3/5 får den i betyg iaf.

Pride and Glory:

I en New York-familj har polisyrket gått i arv och man lever efter mottot "ta hand om de dina". Familjen hamnar i ett moraliskt dilemma då en av sönerna utreder ett fall som innehåller såväl narkotikabrott som poliskorruption. Är brodern är inblandad i det hela? Ska han välja familjen eller sanningen? Vad betyder lojalitet? Och de poliser som har till uppgift att skydda omvärlden från kriminalitet, vem skyddar dem från dem själva?

Jag somnade tyvärr en del i den här filmen , men de jag såg var faktiskt väligt bra , så ja rekomenderar er att se den och jag själv ska ta mig till en bio och se den när ja inte är så himla trött som man faktiskt är klockan 3 på natten. Nån som vill följa med ?
Premiär: 13/2-09

4/5 får den i betyg

Sist men inte minst var...

Zack and miri make a porno:


Det är hårda tider för barndomsvännerna Zack och Mirri. De har varit rumskompisar i åratal, men nu tjänar de inte tillräckligt med pengar för att betala sina räkningar. När elen stängs av, och de får ett vräkningsbesked är det dags för handling! Zack och Mirri bestämmer sig för att göra en porrfilm... Men när kameran börjar rulla förändras det som började som en vänskaplig affärsidé till något annat...


Filmen var nog de sämsta ja sett , seriöst hur roligt kan de vara , eftersom de var den sista filmen så drog rätt många eftersom den sög rätt rejält, dåligt val sf.

Premiär: 9/1 -09

Den får 1/5 i betyg eftersom den var rolig ibland men inte ofta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0