Sov gott

Tänkte hoppa i sängen nu har legat och kollat på a lot like love den är lite gullig så där. Så nu är de dags för sängen i morgon är det skola mellan 10 och 12 som gäller. Har tittat in en del nya folk så hoppas ni stannar. Om det är något ni vill veta så är de bara skriva en kommentar så svarar ja på det direkt. Ha en underbar kväll,natt godnatt <3

Hiss/Diss

Tänkte att ja skulle börja hissa och dissa en gång i veckan!

HISS


Blåsningen!

Sjukt roligt program där Renee Nyberg blåser kändisar. Det enda negativa är att de krockar med en annan del av köping!

Lediga helger!

Det är sjukt skönt och vara ledig både från skolan och jobbet vilket jag är varannan helg och de är helt underbar och bara ligga och slappa hela dagen.

Studenten!

Studenten närmar sig med stormsteg och de är bara 5 månader kvar tills jag springer ut och sjunger vi har tagit studenten fyfan va vi är bra! Åhh längtar!




DISS

Vintern!

Jag älskar vanligtvis vintern eftersom det inte är så ofta vi har riktigt vinter i sverige men nu har den hålt i sig fan bra mycket för länge än vad jag tycker är okej!




tänkte bara...

366283e8350aa591c2c72b54b8840d1d.png

Kolla varifrån!

tänkte bara kolla om det fungerar med mobilbloggning:)


-

Om 1 månad flyr jag sverige för varmare brädgrader, äntligen!


Senast jag var utomlands ( Magaluf, September 09)

Vill ha värme och sol nu!!!!


Tillbaka

Nu var det ungefär ett halvår sen jag bloggade här och kände att det var dags att börja igen, jag vill komma ihåg vad jag gör om dagarna så vi får hoppas på att det går bättre den här gången.

Jag har hunnit börja sista året på gymnasiet, blivit 18, festat gärnet, och även förlorat vänner som jag stod väldigt nära innan vilket är synd.

<3
I miss u, min andra halva.

Vissa dagar är ett helvete när jag tänker på hur mkt vi har gått igenom tillsammans som bara förstördes.


RSS 2.0